29 / 04 / 2024

Sinpaş Aqua City Denizli fiyatları!

Sinpaş Aqua City Denizli fiyatları!

Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen Aqua City Denizli projesinde dairelerin satış süreci devam ediyor. Peki başlangıç fiyatı 187 bin TL olarak belirlenen Sinpaş Aqua City Denizli fiyatları ne kadar?


Daire seçenekleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen Sinpaş Aqua City Denizli projesi Sinpaş Yapı imzası taşıyor. Sinpaş Aqua City Denizli fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projenin detaylarından bahsedelim. 


1+1 dairelerin 30 katlı kulede toplandığı Sinpaş Aqua City Denizli projesinde dairelerin alanları 72 metrekareden başlayarak 241 metrekareye kadar ulaşıyor. 


Ortak kullanım alanları arasında Sinpaş Aqua City Denizli'de otopark, çocuk oyun alanları, fitness center, spor alanları, yüzme havuzu, güvenlik yer alıyor. 


AquaCity’de 4 ayrı yaşam seçeneği toplam 210 bin metrekarelik proje alanı içerisinde yer alıyor. Projede AquaMansion, AquaHomes&Gardens, AquaTowers ve AquaBeach şeklindeki yaşam seçenekleri alıcıları bekliyor. 


AquaMansion seçeneğinde yalı yaşamı öne planda, AquaHomes&Gardens seçeneğinde göl ve bahçe keyfi bir arada yaşanıyor. AquaTowers’da Denizli’nin en yüksek ve en prestijli kuleleri yer alıyor ve AquaBeach’de ise Denizlililer kumsal evleriyle tanışıyor. 


Sinpaş Aqua City Denizli fiyatları!


Sinpaş Aqua City Denizli fiyatları!

1+1 daireler 187 bin TL'den 

2+1 daireler 263 bin TL'den

3+1 daireler 360 bin TL'den

4+1 daireler ise 420 bin TL'den başlayan fiyatlara sahip. 


Sinpaş Aqua City Denizli ödeme planı:

Lansmana özel fiyatların devam ettiği projede 6 farklı ödeme biçimi bulunuyor. 

Ayrıca projede vade farksız 80 aya varan vade imkanları da yer alıyor. 


Sinpaş Aqua City Denizli iletişim

Web: www.aquacitydenizli.com.tr

Tel: 444 19 74

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com