14 / 05 / 2024

Sinpaş Ankara Marina Evleri!

Sinpaş Ankara Marina Evleri!

Sinpaş Ankara Marina Evleri sahip olduğu sosyal imkanları ile Ankara'a bambaşka bir yaşamın kapılarını aralıyor. Sinpaş Yapı imzası taşıyan proje 120 bin metrekare arsa alanı üzerine konumlandırılıyor...


Sinpaş Ankara Marina Evleri toplam 2 bin konuttan oluşuyor. Projenin ortak alanları arasında, tropik ada, iskeleler, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, kafeler, restoranlar, şelaleler, su-ışık gösterileri, deniz feneri, Marina Caddesi, yaşam köprüsü gibi alanlar bulunuyor.


1+1'den 7,5+1'e kadar daire seçeneklerinin blunduğu Sinpaş Ankara Marina Evleri için yapılan peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor. Marina Towers etabında 912 dairenin satışa sunulduğu Marina Ankara, toplam 2 bin konutu kapsıyor.



Yüzde 10 peşin ödemelerde kalan tutar için 40 ay firma bünyesinde taksitlendirme seçeneği bulunuyor. Projedeki dairelerin 2018 yılının Nisan ayında yapılması hedefleniyor.


Sinpaş Ankara Marina Evleri için yüzde 27 peşinatlı ödemelerde kalan tutarın yüzde 36'sı için 3 ara ödeme, yüzde 37'si için de 48 ay vadelendirme seçeneği bulunuyor.




Adres: Turan Güneş Bulvarı No:19-B M.S.B Lojmanları Arkası Oran, Çankaya - Ankara

Telefon : 444 19 74

Web: http://marinaankara.com/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com