27 / 04 / 2024

Seyrantepe Nurol Life fiyatları!

Seyrantepe Nurol Life fiyatları!

Seyrantepe Nurol Life fiyatları metrekare bazında 2 bin 800 dolardan başlıyor. Projenin fiyat listesi hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız satış ofisini arayabilirsiniz...


Seyrantepe Nurol Life fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projeden bahsedelim... Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen Nurol Life projesi 250 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. 


50 katlı tek blok olarak yükselen Nurol Life projesi, Seyrantepe TT Arena Stadı'nın yan tarafında 9 bin 525 metrekare arazi alanı üzerinde konumlandırılıyor. Projenin toplam inşaat alanı ise 145 metrekare olarak belirlendi.


Nurol Life Seyrantepe'de  1+0, 1+1, 2+1, 3,5+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. Toplam 502 daireden oluşan projede ayrıca ofisler de bulunuyor. Projenin baza kısmında yer alan beş katlı ofis alanı triplex, dublex ve normal ofis olmak üzere üç farklı konseptte tasarlandı.


Tavan yüksekliğinin 4 metre olarak tasarlandığı Seyrantepe Nurol Life projesinde daire alanları 62 metrekare ile 294 metrekare arasında değişiyor. Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı Seyrantepe Nurol Life fiyatları metrekare bazında 2 bin 800 dolardan başlıyor.


Teslimlerinin 2017 yılının ilk çeyreğinde gerçekleşeceği Seyrantepe Nurol Life projesinde yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, buhar odası, çocuk oyun alanları, spor alanları, 874 araçlık kapalı otopark bulunuyor.


Seyrantepe Nurol Life iletişim

Telefon: 444  6496

Web : www.nurollife.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com