29 / 03 / 2024

Şenkaya İnşaat Blueplanet Evleri daire fiyatları!

Şenkaya İnşaat Blueplanet Evleri daire fiyatları!

Şenkaya İnşaat Blueplanet Evleri daire fiyatları 254 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri bulunuyor...


Blueplanet Evleri'nde tapu teslimleri hemen yapılıyor. Yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunabilen projede konut teslimlerinin 1 yıl sonra yapılması planlanıyor. 


Kurtköy Blueplanet Evleri, yüzde 70 oranında yeşil alana sahip. 254 dairenin yer aldığı projede Şenkaya İnşaat imzası bulunuyor.


10 bin metrekare arsa alanı bulunan Blueplanet Kurtköy Projesi, 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar daire alternatifleri sunuyor. Projedeki dairelerin alanları 52 metrekare ile 233 metrekare arasında değişiyor.


Şenkaya İnşaat Blueplanet Evleri daire fiyatları


Şenkaya İnşaat Blueplanet Evleri daire fiyatları 254 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 4 blok olarak yükselen projede peyzaj alanları, gölet, fitness center, yüzme havuzu, otopark ve sauna gibi sosyal imkanlar da mevcut.


Kurtköy ulaşım bilgileri kapsamında proje, Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı 5 dakika, Teknopark’a 5 dakika, Viaport AVM’ye 1 kilometre mesafede yükseliyor.


Şenkaya İnşaat Blueplanet Kurtköy iletişim bilgileri:

Telefon: 0 216 482 00 08

Web: www.blueplanet.com.tr

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com