28 / 04 / 2024

Selimoğlu Group Eagle Residence Kartal fiyatları!

Selimoğlu Group Eagle Residence Kartal fiyatları!

Selimoğlu Group Eagle Residence Kartal fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için satış ofisiyle iletişime geçebilirsiniz. Projede 134 adet daire ve 10 adet ticari birim bulunuyor...


Selimoğlu Group Eagle Residence Kartal fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projeden bahsedelim... Anadolu Yakası'nda hayata geçirilen projede hem konutlar hem de ticari birimler yer alıyor. Proje toplam 4 bin 193 metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor.


17 bin 365 metrekare inşaat alanına sahip olan Eagle Residence projesinde 134 tane daire bulunuyor ve dairelerin alanları 52 metrekare ile 130 metrekare arasında değişiyor. Ayrıca projede 10 adet ticari birim bulunuyor.


2015 yılının Mayıs ayında teslim edilecek olan Selimoğlu Group Eagle Residence projesinde banka kredisi kullanmak mümkün. Projede 120 aya kadar vade imkanı sunuluyor.


Yüzme havuzu, fitness center, sauna, spor salonu, çocuk oyun alanının yer aldığı Selimoğlu Group Eagle Residence Kartal fiyatları minimum 155 bin TL olarak belirlendi. Fiyat listesi hakkında daha detaylı bilgi almak için satış ofisiyle iletişime geçebilirsiniz. 


Eagle Residence nerede?

Adres bilgisi : Yunus Mahallesi Yunus Caddesi No. 10 Kartal - İstanbul / Türkiye


Eagle Residence iletişim

Tel: 0216 374 14 13

Web: www.residenceeagle.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com