28 / 04 / 2024

Selimoğlu Group Eagle Residence Kartal adres!

Selimoğlu Group Eagle Residence Kartal adres!

Selimoğlu Group Eagle Residence Kartal adres bilgileri krokisiyle birlikte haberimizin içerisinde detaylı bir şekilde yer alıyor. Proje toplam 20 milyon lira yatırım bedeline sahip...


Selimoğlu Group Eagle Residence Kartal adres bilgileri haberimizin devamında detaylı bir şekilde yer alıyor. ancak önce projeden bahsedelim... İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen proje Selimoğlu Group imzası ile yükseliyor.


20 milyon lira yatırım bedeline sahip olan Eagle Residence Evleri'nde 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor. Projede mevcut olan dairelerin alanları 52 metrekare ile 130 metrekare arasında değişiklik gösteriyor ve projede en çok 2+1 daire tipi yer alıyor.


134 adet daire ve 10 adet ticari birimden oluşan Eagle Residence projesi 18 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. Projede satışa sunulan dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin TL ile 3 bin 600 TL arasında değişiyor. Projede satılık daire fiyatları 155 bin TL'den başlıyor.


Selimoğlu Group Eagle Residence Kartal adres ve konum bilgileri!

Eagle Residence projesi Sabiha Gökçen Havaalanı araçla 10 dakika mesafede, Pendik Deniz Otobüsü'ne ise 5 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. Proje ayrıca Ayrılık Çeşme - Pendik hattının Yunus istasyonu'na 2 dakikalık yürüme mesafesinde Kartal Köprüsü Metro durağına yakın konumda yer alıyor.


Çeşitli sosyal olanakların yer aldığı Eagle Residence Kartal projesinde sauna, fitness center, buhar odası, çocuk oyun alanları, spor alanları, dinlenme alanları, kapalı otopark, yüzme havuzu bulunuyor. 


2 bin 700 metrekarelik kısmının yeşil alana 4 bin 193 metrekarelik kısmının arsa alanına ayrıldığı Kartal Eagle Residence projesi 17 bin 365 metrekare inşaat alanına sahip. Projenin inşaat çalışmalarının yüzde 50'si tamamlandı.


Selimoğlu Group Eagle Residence Kartal adres

Adres: Yunus Mahallesi Yunus Caddesi No. 10 Kartal - İstanbul / Türkiye


Selimoğlu Group Eagle Residence Kartal adres krokisi


Selimoğlu Group Eagle Residence Kartal adres!


Kartal Eagle Residence satış ofisi

Tel: 0216 374 14 13

Web: www.residenceeagle.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com