19 / 05 / 2024

Selenium Retro ulaşım!

Selenium Retro ulaşım!

Selenium Retro ulaşım bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Konut ve ofis olmak üzere 2 blok olarak yükselen proje Ataköy'e konumlandırılıyor...


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipte dairelerin yer verildiği Selenium Retro, 47 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip. Proje Avrupa Yakası Ataköy'de Aşçıoğlu İnşaat imzası ile konumlandırılıyor.


Selenium Retro ulaşım olarak Yenibosna Metro İstasyonu'na yakın mesafede yer alıyor. Projede daire teslimlerinin 2016 yılının 3. çeyreğinden yapılması planlanıyor.


Selenium Retro sahip olduğu sosyal faaliyet alanları ile yepyeni bir yaşam alanı sunuyor. Projede, Yüksek tavanlı çalışma alanları, 1000 metrekarelik açık havuz, yeşil bahçeleri, 1000 metrekarelik kapalı sosyal tesis alanı, güneşlenme terası gibi alanlar bulunuyor.


Selenium Retro ulaşım bilgileri doğrultsunda proje, merkezi alanlara yakın bir noktada inşa ediliyor. Lokasyon olarak önemli bir noktada yer alan projenin konut bloğu Marmara Denizi'ne, ofis bloğu ise E-5 Karayolu’na bakıyor.


Selenium Retro ulaşım!


Selenium Retro ulaşım bilgilerine 661 01 16 numaralı telefonla iletişime geçerek ulaşabilirsiniz. 


Tel: 661 01 16

Web: www.ascioglu.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler