05 / 05 / 2024

Selçuklu Sancaktepe Konutları ne zaman teslim edilecek?

Selçuklu Sancaktepe Konutları ne zaman teslim edilecek?

Selçuklu Sancaktepe Konutları ne zaman teslim edilecek sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 90 milyon TL yatırım bedeli ile yükselen projede 455 adet daire ve 1 adet dükkan bulunuyor.


6 blok olarak yükselen Selçuklu Sancaktepe Konutları projesi, Selçuk Ecza Holding A.Ş imzası taşıyor. 455 tane daire ve 1 tane dükkandan oluşan projedeki bloklar 8 normal kat olarak olarak yükseliyor. Peki Selçuklu Sancaktepe Konutları ne zaman teslim edilecek?


95 bin 149 metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Selçuklu Sancaktepe Konutları projesinin arsa alanı 28 bin 781 metrekare olarak belirlendi. Proje 90 milyon TL yatırım bedeline sahip.



Selçuklu Sancaktepe Konutları ne zaman teslim edilecek?

Selçuklu Sancaktepe Konutları teslimleri 2016 yılının sonunda gerçekleşecek. Projede spor alanları, 424 araçlık otopark, fitness center, dinlenme alanları, sauna, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları ve yüzme havuzu gibi imkanlar sunuluyor. 



Selçuklu Sancaktepe Konutları nerede?

TEM İstanbul ve Ankara otoyoluna 20 metre mesafede inşa edilen Selçuklu Sancaktepe Konutları projesi Sancaktepe'nin Samandıra bölgesinde inşa ediliyor. Proke Çolakoğlu Sokak, Zaloğlu Rüstem Caddesi ve Fatih Caddesinin kesiştiği noktada yükseliyor.



Selçuklu Sancaktepe Konutları projesi A Blok 2 bodrum kat + zemin kat + 8 normal kat; B Blok 2 bodrum kat + zemin kat + 8 normal kat; C Blok 2 bodrum kat + zemin kat + 8 normal kat; D Blok; 2 bodrum kat + zemin kat + 8 normal kat; E Blok 2 bodrum kat + zemin kat + 8 Normal Kat; F Blok 3 bodrum kat + zemin kat + 8 normal kattan oluşuyor.


Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com