08 / 05 / 2024

Şehr-i Beyaz ne zaman teslim edilecek?

 Şehr-i Beyaz ne zaman teslim edilecek?

Şehr-i Beyaz ne zaman teslim edilecek? Şehr-i Beyaz fiyat listesi? Şehr-i Beyaz daire tipleri? Şehr-i Beyaz telefon numarası? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde yayınlanıyor...


12 bin metrekare arsa alanına sahip olan Şehr-i Beyaz projesi 5 blok halinde yükseliyor. Şehr-i Beyaz ne zaman teslim edilecek? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 


Satışların devam ettiği  Şehr-i Beyaz projesi konum olarak İstanbul'un Beylikdüzü ilçesine bağlı Kavaklı bölgesinde konumlandırılıyor. Proje Beyazlar Grup imzası taşıyor.


20 ay sonra satış ofisinin açılacağı Beylikdüzü Şehr-i Beyaz Evleri'nde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde daireler yer alıyor. Şehr-i Beyaz fiyatları 300 bin TL'den başlıyor. 


Şehr-i Beyaz ne zaman teslim edilecek?


Beylikdüzü Şehr-i Beyaz projesi İhlas Marmara Evleri 2'nin hemen arkasında yükseliyor. Şehr-i Beyaz ne zaman teslim edilecek? sorusuna yanıt olarak 20 ay sonra cevabı veriliyor. 


Şehr-i Beyaz fiyat listesi kapsamında 2+1 daireler 300 bin TL'den ve 4+1 daireler 380 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Projede kapalı otopark, hamam, yeşil alan ve yüzme havuzu yer alıyor. 


Şehr-i Beyaz iletişim bilgisi:

Tel: 0212 856 00 60

Web: www.beyazlargrup.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com