04 / 05 / 2024

Şehr-i Bahar Evleri satılık ev fiyatları!

Şehr-i Bahar Evleri satılık ev fiyatları!

Şehr-i Bahar Evleri satılık ev fiyatları 379 bin liradan başlıyor. Daire teslimlerinin hemen gerçekleştirildiği projede satış süreci devam ediyor. Projede 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor...


Şehr-i Bahar Evleri satılık ev fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projeden bahsedelim... Poyak İnşaat ile Beyaz İnşaat'ın ortaklığında inşa edilen projede çeşitli olanaklar sunuluyor. Bağcılar'da yükselen projede satış süreci devam ediyor.


18 bin 446 metrekare alan üzerine konumlandırılan Şehr-i Bahar Evleri'nde toplam 97 adet daire bulunuyor ve bu dairelerde sadece 20 tanesinin satışı devam ediyor. Projede daire teslimleri hemen gerçekleşiyor.


Konutların yanısıra 5 adet dükkanın da bulunduğu Şehr-i Bahar Evleri satılık ev fiyatları 3 oda 1 salon daireler için 379 bin lira ile 488 bin lira arasında değişiyor. 


Şehr-i Bahar'da açık otopark, fitness center, çocuk oyun alanları, sauna ve güvenlik gibi imkanlar sunuluyor. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinin yer aldığı projede 2 oda 1 salon dairelerin satışları tamamlandı.


Şehr-i Bahar Evleri iletişim

Telefon: 0(212) 550 03 60

Web: http://www.sehribahar.com/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com