28 / 03 / 2024

Sefaköy Toya Moda fiyat listesi!

 Sefaköy Toya Moda fiyat listesi!

Sefaköy Toya Moda fiyat listesi? Toya Moda adres? Toya Moda telefon numarası? Toya Moda ödeme planı? Toya Moda teslim tarihi? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde yer alıyor.


Toya Grubu tarafından hayata geçirilen Toya Moda projesi İstanbul Sefaköy'de konumlandırılıyor. Sefaköy Toya Moda fiyat listesi bilgisinden önce projenin detaylarından bahseymeye devam edelim.


100 milyon lira yatırım bedeli ile yükselen Toya Moda projesinde 486 adet konut yer alıyor. Satışların devam ettiği Toya Moda projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde daireler yer alıyor.


Toya Moda ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşinat verdikten sonra kalan bedel 120 aya kadar vadelendiriliyor. Bir diğer ödeme seçeneği ise yüzde 30 peşinat, kalanı ise 36 ay 0 faiz ile firma bünyesinde taksitlendirilebiliyor. 


Sefaköy Toya Moda fiyat listesi:


Sefaköy Toya Moda fiyat listesi kapsamında konutlar lansmana özel 185 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor. Basın Ekspres Yolu üzerinde yükselen Toya Moda Evleri toplamda 4 blok halinde tasarlandı. 


Toya Moda Evleri'nde yer alan daireler 37 metrekare ile 151 metrekare arasında farklılık gösteren büyüklüğe sahip. Toya Moda projesinde teslimler 2016 yılının Aralık ayı içerisinde sahiplerine verilecek.


Sefaköy Toya Moda nerede?

Toya Moda adres: Tevfik Bey Mahallesi, 20 Temmuz Cad. No: 33 34295 Sefaköy / Küçükçekmece / İstanbul


Toya Moda iletişim bilgisi:

Telefon: 0 212 424 54 34

Web adresi: www.toyamoda.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com