23 / 04 / 2024

Sefaköy Gülpark Suits ne zaman teslim?

Sefaköy Gülpark Suits ne zaman teslim?

Sefaköy Gülpark Suits ne zaman teslim? sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Projede yüzde 25 peşinat sonrasında kalan tutar için banka kredisi kullanılabiliyor...


5 bin metrekare arsa alanına sahip olan Gül Park Suits Projesi toplam 45 daireden oluşuyor,  Sefaköy Gülpark Suits ne zaman teslim?


Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzası taşıyan Gülpark Suits, Küçükçekmece'ye bağlı Sefaköy'de 10 katlı tek blok olarak yükseliyor.


11 adet dükkan ve 1 adet süper marketin de yer aldığı Gülpark Suits Evleri'nde daire tipleri 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildi. 


Gülpark Suits Konutları çevre restoranlara 200 metre, hastaneye 500 metre, Atatürk Havalimanı’na,  E-5 Karayolu'na ve 212 Alışveriş Merkezi'ne 3 kilometre, okula 400 metre, TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor. 


İstanbul Küçükçekmece Sefaköy'de hayata geçirilen Gülpark Suits Evleri ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinatta, kalan yüzde 75'lik kısım banka kredisi ile vadelendiriliyor veya firma bünyesinde 12 ay taksitlendiriliyor. 


Küçükçekmece Gülpark Suits'te yüzme havuzu, mağazalar, 7/24 özel güvenlik sistemleri, hamam, otopark, teras bahçeleri ve süs havuzları, sauna, kafeterya gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. 


Sefaköy Gülpark Suits ne zaman teslim?

Daire metrekare birim fiyatları 4 bin TL ile 4 bin 500 TL arasında değişen Sefaköy Gülpark Suits teslimlerinin 1 yıl sonra yapılması planlanıyor. 


Gülpark Suits ulaşım: İnönü Mahallesi Maslak Çeşme Cad. No:1 Küçükçekmece Sefaköy / İstanbul (Polis Karakolu Yanı)


Gülpark Suits Sefaköy iletişim

Telefon: 0212 471 0 420

Web: www.gulparksuits.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı