29 / 04 / 2024

Sea Pearl ne zaman teslim edilecek?

Sea Pearl ne zaman teslim edilecek?

Her bloğun kullanımına özel 150 ile 200 metrekare arasında değişen fıtness salonlarının yer aldığı projede daire tipleri 1+1 ile 4,5+1 arasında değişiyor. Peki Sea Pearl ne zaman teslim edilecek?


Sea Pearl ne zaman teslim edilecek? sorusuna cevap vermeden önce projeden kısaca bahsedelim. İlk etabının 20 katlı 4 bloktan meydana geldiği Sea Pearl projesinde dairelerin büyüklükleri 88 metrekareden başlayarak 398 metrekareye kadar ulaşıyor. 


Kuzu Grup tarafından Bakırköy Ataköy lokasyonunda inşa edilen Sea Pearl projesinde ödeme planına göre; yüzde 5 peşinde 48 ay eşit taksit, yüzde 10 peşinde 36 ay vade farksız, yüzde 5 peşinde ise banka kredisinden yararlanılıyor. 


Sea Pearl ne zaman teslim edilecek?

Sea Pearl ne zaman teslim edilecek? sorusuna 2017 yılının Temmuz ayı cevabını verebileceğimiz projede her bloğun kullanımına özel fıtness salonları bulunuyor. 


Daire alternatiflerinin 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 4,5+1'lerden meydana geldiği Sea Pearl projesinde birçok sosyal donatı alanı yer alıyor. 


Sea Pearl projesinin sosyal donatıları arasında; yürüyüş ve koşu yolları, seyir adası, tenis kortu, barok tarzı peyzaj alanı, yaya yolları, çocuk oyun alanları, yoga salonları, biyolojik gölet ve streetball sahası  mevcut. 


Lokasyon olarak Sea Pearl projesi, Basın Express yolu üzerinden TEM'e bağlantılı olarak inşa ediliyor. Ayrıca proje Ataköy Yat Limanı'na 1 kilometre ve Atatürk Havaalanı’na 2 kilometre mesafede konumlandırılıyor. 


Dairelerin satış süreci devam eden Sea Pearl projesinde dairelerin metrekare birim fiyatları 7 bin 200 dolardan başlangıç gösteriyor. 

14 soruda Sea Pearl projesi için tıklayın!

Ataköy Sea Pearl iletişim

Telefon: 0212 559 60 09

Web: www.seapearlatakoy.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com