28 / 04 / 2024

Sea Pearl daire fiyatları ne kadar?

Sea Pearl daire fiyatları ne kadar?

Daire seçeneklerinin 1+1 ile 4,5+1 arasında farklılık gösterdiği projede ödeme yaparken banka kredisinden yararlanılıyor. Peki fiyatların metrekare bazında hesaplandığı Sea Pearl daire fiyatları ne kadar?


Sea Pearl daire fiyatları ne kadar? sorusuna cevap vermeden önce projeden kısaca bahsedelim. Sosyal donatıları arasında her bloğun kullanımına özel 150 ile 200 metrekare arasında değişen fıtness salonları bulunan projede teslimer Temmuz 2017'de gerçekleşiyor.


1 oda 1 salon,  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon şeklinde daire tiplerinin dizayn edildiği Sea Pearl Ataköy'de ilk etap 4 blok halinde 20 katlı olarak yükseliyor. 


Daire büyüklüklerinin 88 metrekare ile 398 metrekare arasında farklılık gösterdiği Sea Pearl Ataköy projesi konum olarak Bakırköy - Ataköy lokasyonunda bulunuyor. 


Kuzu Grup imzasıyla yükselen projede ödeme koşulları kapsamında yüzde 5 peşin verildiğinde 48 ay eşit taksit, yüzde 10 peşin verildiğinde 36 ay vade farksız, yüzde 5 peşin verildiğinde ise banka kredisi kullanılabiliyor. 


Sea Pearl projesinde ortak kullanım alanları arasında; barok tarzı peyzaj alanı, yoga salonları, streetball sahası, biyolojik gölet ve tenis kortu, yaya yolları, çocuk oyun alanları, seyir adası, yürüyüş ve koşu yolları bulunuyor. 


Sea Pearl daire fiyatları ne kadar?

Fiyatların metrekare bazında 7 bin 200 dolardan başladığı Sea Pearl projesi ulaşım açısından Atatürk Havaalanı’na 2 kilometre, Ataköy Yat Limanı'na 1 kilometre uzaklıkta ve Basın Express yolu üzerinden TEM'e bağlantılı şekilde hayata geçiriliyor. 


14 soruda Sea Pearl projesi için tıklayın!


Ataköy Sea Pearl satış ofisi 

Telefon: 0212 559 60 09

Web: www.seapearlatakoy.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com