25 / 04 / 2024

Sea Pearl Ataköy teslimleri ne zaman?

Sea Pearl Ataköy teslimleri ne zaman?

Kuzu Grup tarafından hayata geçirilen projede 3 farklı ödeme seçeneği bulunuyor. Peki fiyatları metrekare bazında hesaplanan Sea Pearl Ataköy teslimleri ne zaman?


Sea Pearl Ataköy teslimleri ne zaman? sorusuna cevap vermeden önce projenin detaylarından bahsedelim. Daire seçeneklerinin 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 4,5+1 olarak dizayn edildiği projenin inşaat alanı 53 bin 900 metrekare olarak karşımıza çıkıyor. 


İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy - Ataköy lokasyonunda yükselen Sea Pearl projesinde ödeme plan kapsamında 3 seçenek sunuluyor. İlkine göre yüzde 5 peşin, 48 ay eşit taksit; İkincisine göre yüzde 10 peşin 36 ay vade farksız; son ödeme planına göre ise yüzde 5 peşinat ile banka kredisi kullanılarak konut sahibi olunabiliyor.


Büyüklükleri 88 metrekare ile 398 metrekare arasında değişiklik gösteren Sea Pearl projesi Kuzu Grup imzası taşıyor. 


Projede sosyal donatılar arasında her bloğun kullanımına özel 150 ile 200 metrekare arasında değişen fıtness salonları, yoga salonları, dinlenme alanları ve bunların yanı sıra çocuk oyun alanları, yürüyüş ve koşu yolları, tenis kortu, streetball sahası, yaya yolları, biyolojik gölet, seyir adası, barok tarzı peyzaj alanı yer alıyor.


İlk etabı 20 katlı 4 bloktan meydana gelen projede 631 ünite bulunuyor. Proje denize sıfır olarak inşa ediliyor. 


Sea Pearl Ataköy teslimleri ne zaman?

Teslimlerin 2017 yılının Temmuz ayında yapılması planan projede metrekare birim fiyatları 7 bin 200 dolardan başlıyor. 


Konum olarak Atatürk Havaalanı’na 2 km, Ataköy Yat Limanı'na 1 km uzaklıkta bulunan projenin  E5 ve Basın Express yolu üzerinden TEM He bağlantısı bulunuyor.


14 soruda Sea Pearl projesi için tıklayın!


Ataköy Sea Pearl satış ofisi 

Telefon: 0212 559 60 09

Web: www.seapearlatakoy.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com