16 / 05 / 2024

Sayfiye'de lansman avantajları için son gün 15 Haziran!

Sayfiye'de lansman avantajları için son gün 15 Haziran!

Sayfiye'de lansman avantajları için son gün 15 Haziran. Yüzde 5 peşinatla ödemelerin yapılabildiği projede daireler 185 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje Kartal Yakacık'ta inşa ediliyor.


Rönesans Gayrimenkul Yatırım imzası ile hayata geçirilen Rönesans Sayfiye projesinde satış süreci devam ediyor. Sayfiye'de lansman avantajları için son gün 15 Haziran.


3 blok olarak yükselen Rönesans Sayfiye projesi, Kartal Yakacık'ta hayata geçiriliyor. Projede toplam 276 tane daire yer alıyor. 


Daire alanlarının 68 metrekare ile 186 metrekare arasında değiştiği Rönesans Sayfiye projesinde daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı Rönesans Sayfiye projesinde daire fiyatları 185 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 5 ve yüzde 25 peşinatla daire sahibi olunabiliyor.


Yakacık Rönesans Sayfiye'de daire teslimleri 2015 yılı içerisinde gerçekleşecek. Projenin yüzde 50'si satışmış durumda. 


Rönesans Sayfiye projesinde yer alan sosyal donatı alanları arasında  yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, buhar odası, dinlenme alanları, spor alanları ve sauna bulunuyor. 


Rönesans Sayfiye nerede?

Adres:Balcıdere Sokak No:2 Yakacık-Kartal/İstanbul


Rönesans Sayfiye iletişim 

Tel: 444 76 75 

Web: www.ronesanssayfiye.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com