21 / 05 / 2024

Say Yapı Yooistanbul projesi nerede?

Say Yapı Yooistanbul projesi nerede?

Bu yıl Eylül ayında teslimlerinin yapılması planlanan Yooistanbul Evleri'nde 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri sunuluyor...


Tasarımını dünyaca ünlü Fransız tasarımcı Philippe Starck'a ait olan Yooistanbul projesi Say Yapı imzası taşıyor. Proje 22 bin metrekare arsa alanına sahip. 


2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri sunulan Say Yapı Yooistanbul Evleri'nde yüzme havuzu, sauna, fitness, çocuk oyun alanı, otopark gibi sosyal yer alıyor.


11 blokta 116 daireden oluşan Ortaköy Yooistanbul projesinde yüzde 20 peşinat vererek Yapı Kredi Bankası'ndan taksitli ya da yüzde 50 peşinatla şirket bünyesinde 50 ay taksitli ödeme yaparak ev sahibi olmak mümkün. 


Bu yıl Eylül ayında teslimlerinin yapılması planlanan Yooistanbul Evleri'nde dairelerin dışında Icon Penthouse ve Master Level gibi özel konut tipleri de bulunuyor. Projede dairelerin metrekare birim fiyatı 8 bin dolardan başlıyor.  


Say Yapı Yooistanbul projesi nerede?

İstanbul Avrupa yakasında Ortaköy'de Kardelen Sokak'ta hayata geçirilen Yooistanbul projesi Boğaz’a sadece 5 dakika uzaklıkta konumlandırılıyor. 



 Say Yapı Yooistanbul projesi nerede?



Adres: Kardelen Sokak No. 10 34340 Ortaköy | İstanbul


Tel: 444 17 13

 Web: http://www.yooistanbul.com/

Özge ÖZDEMİR/Konuttimes.com