14 / 05 / 2024

Sancaktepe Resim İstanbul Orman!

Sancaktepe Resim İstanbul Orman!

Sancaktepe Resim İstanbul Orman teslimler 2016 yılının Eylül ayında gerçekleşecek. Projede 2 oda 1 salon ile 3 oda 2 salon daireler seçenekleri bulunuyor.


Sancaktepe Resim İstanbul Orman projesi 81 bin 433 metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor. 28 blok olarak yükselen proje Ortadoğu Group imzası ile yükseliyor.


Sancaktepe Resim İstanbul Orman projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor. Projenin genelinde ise 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar tüm daireler bulunuyor. 


Resim İstanbul Orman projesinde teslimler 2016 yılının Eylül ayında gerçekleşecek. Projenin yüzde 81'i açık alan olarak tasarlandı. 


Sancaktepe Resim İstanbul Orman projesinde kapalı havuzun yanı sıra hamam, sauna, buhar odası,  fitness center, kapalı basketbol sahası, squash salonu, davet salonu, kapalı çocuk oyun alanı, cep sineması, açık hava sineması gibi alanlar bulunuyor. 


Sancaktepe Resim İstanbul Orman projesi Ataşehir Finans Merkezi’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Kartal sahiline 10 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor. 


Resim İstanbul Orman iletişim

Telefon: 444 53 18

Web adresi: www.resimistanbul.net

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı