09 / 05 / 2024

Sancaktepe Resim İstanbul ödeme planı!

Sancaktepe Resim İstanbul ödeme planı!

Sancaktepe Resim İstanbul ödeme planı doğrultusunda projede yüzde 1 peşinat imkanı sunuluyor. Projede fiyatlar 325 bin TL'den başlıyor...


Sancaktepe Resim İstanbul ödeme planı kapsamında projede 36 ay vade olanağı bulunuyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatifleri mevcut.


Anadolu Yakası Sancaktepe'de hayata geçirilen Resim İstanbul'da teslim tarihi 1. etap için 2015 yılı Aralık ayı, 2. etap için ise 2016 yılı Eylül ayı olarak belirlendi. 


Resim İstanbul lokasyon olarak metro ile Üsküdar 24 dakika, Yenikapı 36 dakika, Taksim 44 dakika, Finans Merkezi Ataşehir'e 10 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanına 10 dakika, Kartal sahiline 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. 


Projede 1+1 daire fiyatları 325 bin TL'den başlıyor. Samandıra - Kartal bağlantı yolu üzerinde olan Ritim İstanbul Residence Ortadoğu Grup imzası taşıyor. 


Ortadoğu Grup Resim İstanbul'da oyun alanları, fitness center ve buhar odası, oyun alanı, sauna, hamam, sinema gibi ortak yaşam alanlarına yer veriliyor. 


Sancaktepe Resim İstanbul ödeme planı


Sancaktepe Resim İstanbul ödeme planı bilgisine göre  yüzde 1 peşinatta, kalan yüzde 24'lük kısım teslimde ödeniyor, kalan kısım banka kredisiyle taksitlendiriliyor. Projede ayrıca firma bünyesinde 36 ay vade fırsatı sunuluyor. 


Sancaktepe Resim İstanbul satış ofisi

Tel: 444 53 18

Web: www.resimistanbul.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı