04 / 05 / 2024

Saklıhan Vadi Konakları Beylikdüzü satılık!

Saklıhan Vadi Konakları Beylikdüzü satılık!

Saklıhan Vadi Konakları Beylikdüzü satılık konut alternatifleri 2+1'den 6+1 dublekse kadar farklı seçenekler sunuyor. Projede sosyal alanlara da geniş yer veriliyor...


Saklıhan Vadi Konakları Beylikdüzü satılık daire seçenekleri; 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 1 salon ve dubleks olarak tasarlandı.


Projede toplam 265 adet daireye yer veriliyor. 9 blok olarak yükselecek olan Saklıhan Vadi Konakları Beylikdüzü'nde Saklıhan İnşaat tarafından konumlandırılacak. 


Saklıhan İnşaat imzası ile hayata geçirilecek Saklıhan Vadi Konakları İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilecek. 


18 bin 700 metrekarelik arsa alanına sahip olan Saklıhan Vadi Konakları Beylikdüzü satılık konutları 30 ay sonra sahiplerine teslim edilecek. 


Beylikdüzü Saklıhan Vadi Konakları 'nın sosyal donatı alanları içerisinde hamam, bay bayan ayrı fitness salonu, açık - kapalı olmak üzere 2 havuz bulunuyor.


Projenin yapımına 1 ay içerisinde başlanması planlanıyor. Saklıhan Vadi Konakları Beylikdüzü satılık daire fiyatları ve ödeme planı henüz netlik kazanmadı. 


Saklıhan Vadi Konakları satış ofisi 

Telefon : 0212 871 42 60

Web : http://www.saklihaninsaat.com.tr

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com