10 / 05 / 2024

Rüya Prestij Suit satılık!

Rüya Prestij Suit satılık!

Rüya Prestij Suit satılık daire fiyatları minimum 120 bin TL'den başlıyor. 13 katlı ticari alanların da yer verildiği projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 konut tipleri bulunuyor...


Rüya Prestij Suit satılık konut fiyatları ile ilgili bilgiler öncesinde projenin genel özelliklerini inceleyelim. Sosyal olanaklar açısından zengin olan proje Pusula İnşaat tarafından Esenyurt'ta hayata geçirildi.


Toplam 160 dairenin bulunduğu Esenyurt Rüya Prestij Suit Projesi'nde tapu teslimleri hemen yapılıyor. 8 bin 43 metrekare alan üzerine konumlandırılan projenin kaba bitmiş durumda.


Geniş balkonlara sahip olan Rüya Prestij Suit, mimari yapısı ile de dikkat çekiyor. Yeşil alanlara yüzde 75'lik bölümün ayrıldığı projenin ortak alanlarında, çocuk oyun alanları, açık havuz, açık-kapalı otopark, türk hamamı, fitness, sauna, yürüyüş ve dinlenme alanları, tenis kortu, basketbol sahası gibi imkanlar yer alıyor. 



Rüya Prestij Suit satılık


Rüya Prestij Suit satılık dairelerin fiyatları 120 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projedeki ödeme planına göre, 0,66 faiz oranı ile 60 aya kadar vade yapılabiliyor.



Adres: Barbaros Hayrettin Paşa Mah. Necip Fazıl Kısakürek Cad. No:19 Nefes Residence 

Esenyurt/İSTANBUL


Telefon: 0212 854 11 04

Web: http://www.pusulainsaat.com.tr/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com







Önerilen Bağlantılar : NEF Foldhome