29 / 04 / 2024

Rönesans Sayfiye: Yeni evinizin 6 taksidini görmeyin, bilmeyin, duymayın!

Rönesans Sayfiye: Yeni evinizin 6 taksidini görmeyin, bilmeyin, duymayın!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen projede dairelerin alanları 79 ile 163 metrekare arasında değişiyor. Proje ''Rönesans Sayfiye: Yeni evinizin 6 taksidini görmeyin, bilmeyin, duymayın'' sloganı ile yükseliyor.


3 bloktan meydana gelen Rönesans Sayfiye projesinde daire tipleri 1+1, 1,5+1,2+1, 2,5+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildi. ''Rönesans Sayfiye: Yeni evinizin 6 taksidini görmeyin, bilmeyin, duymayın'' sloganı ile projede dairelerin satışları devam ediyor. 


Ödeme planı kapsamında banka kredisi, firma bünyesinde kredi ve peşinatlı olarak ödemelerin yapıldığı Rönesans Sayfiye projesi 14 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. 


Daire büyüklükleri 79 metrekare ile 163 metrekare arasında değişiklik gösteren Rönesans Sayfiye'de 1+1 fiyatları 273 bin TL, 2+1 fiyatları 420 bin TL, 3+1 fiyatları ise 575 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Sosyal alanları arasında projede çocuk oyun alanları, yoga, pilates odaları, basketbol, sinema salonu, sauna, fitness, koşu parkurları, yürüyüş alanları, tenis oynanabilen çok amaçlı saha, 

 voleybol sahası ve çardaklar bunuyor. 


''Rönesans Sayfiye: Yeni evinizin 6 taksidini görmeyin, bilmeyin, duymayın'' sloganı ile ödemelere kolaylık sağlayan projede Garanti Bankası'ndan 120 ay vadeli kredi imkanı ile ödeme yapılması durumunda kredi ödemesinin 6 taksiti hediye ediliyor.


Projede teslimlerin bu yıl sonunda yapılması planlanıyor. Proje hakkında detaylı bilgi için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. 



Rönesans Sayfiye satış ofisi 

Telefon numarası: 444 76 75 

Web: www.ronesanssayfiye.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com