28 / 03 / 2024

Resim İstanbul Ortadoğu Grup bayram kampanyası!

Resim İstanbul Ortadoğu Grup bayram kampanyası!

Resim İstanbul Ortadoğu Grup bayram kampanyası kapsamında 3 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Teslimleri 2017 yılında yapılacak olan projede toplam 1.394 adet daireye yer veriliyor...


Ortadoğu Grup imzası ile hayata geçirilen Resim İstanbul Konutları 28 blokta toplam 1.394 daireden meydana geliyor.


Resim İstanbul Evleri projesi İstanbul Sancaktepe'de inşa ediliyor. Resim İstanbul Sancaktepe ev fiyatları 345 bin TL’den başlıyor. 


Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Sancaktepe Resim İstanbul Evleri'nde sosyal olanaklara da geniş yer veriliyor.



Resim İstanbul Ortadoğu Grup bayram kampanyası!


Resim İstanbul Ortadoğu Grup bayram kampanyası kapsamında 3 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Projede yüzde 2 peşinat ödendikten sonra 1 yıl boyunca taksit ödemeden, vade farksız 36 ay taksitle ya da peşinatsız olarak yüzde 10 indirimle ev sahibi olunabiliyor.



Resim İstanbul projesi lokasyon olarak, Ataşehir Finans Merkezi’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Kartal sahiline sadece 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. Projede teslimlerin 2017 yılının Mayıs ayında yapılması planlanıyor. 



Resim İstanbul Nefes projesinden konut alacaklara dinlenme locaları, pergolalar, tenis kortu, basketbol sahası, açık yüzme havuzu, bisiklet ve yürüyüş yolları ile çocuk oyun parkları, tematik bahçeler, gölet ve açık hava sineması gibi olanakların yanı sıra, kapalı sosyal tesis bölümünde de havuz, hamam, sauna ve buhar odası gibi imkanlar sunuluyor.



Tel: 444 53 18

Web: http://resimistanbul.com/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, NEF Foldhome