30 / 04 / 2024

Reklamında Çetin Tekindor oynadı, kalitesiyle Ankara’yı salladı!

Reklamında Çetin Tekindor oynadı, kalitesiyle Ankara’yı salladı!

Park Avenue projesinin reklamında Çetin Tekindor oynadı, kalitesiyle Ankara’yı salladı. Zor beğeniyorsanız, çok beğeneceksiniz" sloganıyla tanıtılan projede 1.855 tane daire bulunuyor.


YDA Group tarafından hayata geçirilen Park Avenue projesi Ankara'nın Yenimahalle bölgesinde inşa ediliyor. 133 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olmak üzere toplam 1.855 tane daire bulunuyor.


Reklamında Çetin Tekindor oynadı, kalitesiyle Ankara’yı salladı..

Park Avenue Ankara projesinin reklam filminde Çetin Tekindor oynuyor. "Zor beğeniyorsanız, çok beğeneceksiniz" sloganıyla tanıtılan projede evcil hayvan habitatı, zen bahçesi, açık hava sineması, macera parkuru, model tekne havuzu ve paten pisti gibi alanlar tasarlandı.


Park Avenue reklam filmini izlemek için tıklayın!


Reklamında Çetin Tekindor oynadı, kalitesiyle Ankara’yı salladı!


2016 yılının Temmuz ayında teslim edilecek olan Park Avenue Ankara projesi 18 blok olarak yükseliyor. Projenin yeşil alanına 50 bin 370 metrekare ayrıldı. 2016 yılının Temmuz ayında teslimlerinin gerçekleşeceği projede otopark alanına 79 bin 174 metrekare, spor kompleksi alanına ise 140 bin metrekare ayrılmış durumda.


Park Avenue YDA fiyatları kapsamında 3+1'lerin fiyatları 335 bin lira ile 456 bin lira arasında, 4+1'lerin fiyatları ise 408 bin lira ile 558 bin lira arasında değişiyor. 


Çeşitli sosyal alanların yer aldığı Park Avenue Ankara projesinde kapalı spor alanları, koşu ve yürüyüş parkurları, kapalı yüzme havuzları, su oyunlarıyla renklenen havuzlar, bisiklet yolu gibi alanlar inşa ediliyor. 


Park Avenue nerede?

Park Avenue adres: Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Anadolu Bulvarı Üzeri 354.Sokak Park Avenue Satış Ofisi Yenimahalle / ANKARA


Park Avenue iletişim 

Tel: 0312 386 38 38

Web: www.ydaparkavenue.com.tr

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com