19 / 04 / 2024

Prestij Modern Bakyapı daire fiyatları 159 bin TL'den başlıyor!

Prestij Modern Bakyapı daire fiyatları 159 bin TL'den başlıyor!

Prestij Modern Bakyapı daire fiyatları 159 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Banka kredisine uygun olan projede teslimler 24 ay sonra yapılacak...


Prestij Modern Bakyapı projesi, Bursa Osmangazi'de hayata geçiriliyor. Hem konutların, hem de ticari birimlerin yer aldığı proje Bak Yapı imzası ile inşa ediliyor. Proje 'Sözüneri Mimarlık' tarafından tasarlanıyor.


53 bin 200 metrekare alan üzerinde konumlandırılan Prestij Modern Bakyapı projesinde 918 adet daire ve 43 tane ticari birim bulunuyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.


Banka Asya, Kuveyt Türk, Türkiye Finans, Albaraka ve İş Bankası'ndan banka kredisinin kullanılabildiği Prestij Modern Bakyapı projesinde teslimler 24 ay sonra yapılacak.


Prestij Modern Bakyapı daire fiyatları 159 bin TL'den başlıyor, 259 bin TL'ye kadar ulaşıyor. Projede fiyatlar hakkında daha detaylı bilgi için satış ofisini arayabilirsiniz.


1.500 metrekaresinin sosyal alana ayrıldığı Prestij Modern Bakyapı Evleri'nde  kapalı bay ve bayan yüzme havuzları, fitness, sauna, buhar odaları gibi alanlar bulunuyor.


Prestij Modern Bakyapı projesi Timsah Arena'ya 3 kilometre, Carrefour'a 5 kilometre, Metro Acemler İstasyonu'na 3 kilometre, Çevreyolu'na 2,5 kilometre, Koru Park AVM'ye 6 kilometre, Buski'ye 2,5 kilometre uzaklıkta konumlandırılıyor. 


Prestij Modern Bakyapı iletişim

Telefon: 444 16 99

Web adresi: http://www.bakyapi.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com