16 / 05 / 2024

Port Life Tuzla nerede?

Port Life Tuzla nerede?

Merkezi lokasyonu, geniş peyzaj alanları ve sosyal olanakları ile Tuzla'da yepyeni bir yaşam alanı sunan Port Life Tuzla, Özdemir İnşaat imzası taşıyor. Port Life Tuzla nerede? sorusuna detaylı yanıt için haberimizi inceleyebilirsiniz...


Sahil yoluna ve E-5'e çok yakın bir konuma sahip olan Port Life Tuzla, 5 katlı 3 blok olarak yükseliyor. Projenin sosyal imkanları arasında; spor kompleksi, yüzme havuzu, fitness center gibi olanaklar mevcut.


Her yaşa göre tasarlanmış olan peyzaj alanlarına sahip olan Port Life, Özdemir İnşaat tarafından konumlandırılıyor. Projedeki ödeme bilgisine göre, Özdemir İnşaat bünyesinde yüzde 0 faiz olanakları bulunuyor ve banka koşulları kapsamında ise, 240 aya varan vadelendirme seçeneği sunuluyor.


Port Life Tuzla nerede?


Port Life Tuzla nerede? 5 katlı 3 blok olarak yükselecek olan Port Life Tuzla Evleri, Anadolu Yakası Tuzla'da hayat buluyor. Sabiha Gökçen Havalimanı'na 7 dakika uzaklıkta bulunan Port Life Tuzla, Tuzla Marina'ya, E5, TEM havaray, ve limana oldukça ykın konumda yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dubleks konut alternatifleri bulunuyor.


Özdemir İnşaat Port Life iletişim

Telefon: 444 56 90 - 0532 283 63 50 - 0533 393 93 62

Web: http://www.portlife.com.tr/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com





Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı