21 / 05 / 2024

Port Life Tuzla Evleri!

Port Life Tuzla Evleri!

2+1 ve 3+1 dubleks konut seçenekleri bulunan Port Life Tuzla Evleri, dört mevsim dalından taze meyve yiyebileceğiniz ağaçları ile Özdemir İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje merkezi lokasyonda bulunan konumu ile de kolay ulaşıma imkan tanıyor...


Toplam 184 daireye yer verilen Port Life Tuzla Evleri, 5 katlı 3 blok olarak tasarlandı. Proje Anadolu Yakası Tuzla Marina'nın hemen yanı başında Özdemir İnşaat tarafından konumlandırılacak. 


Port Life Tuzla Evleri, her yaştan insana hitap edebilen peyzajı ve spor kompleksleri ile geniş sosyal imkanlar da tanıyor. Doğayla iç içe bir yaşam alanı sunan projedeki 2 oda 1 salon dairelerin bahçe katında yer alanlarına, bahçe alanları da dahil.


Lokasyon olarak merkezi bir konuma sahip olan Port Life Tuzla Evleri, sahil yoluna ve E-5'e çok yakın. Sabiha Gökçen Havalimanı'na 7 dakika uzaklıkta hayata geçirilecek olan proje Pendik arabalı vapur ve deniz otobüsü gibi ulaşım alanlarının da yanı başında yer alıyor.


Port Life fiyat listesi bilgileri kapsamında projedeki dairelerin fiyatları minimum 244 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projenin ödeme planı bilgilerine göre ise, özel banka koşulları ile 240 aya varan vade imkanı ve Özdemir İnşaat'ın size özel % 0'dan başlayan faiz avantajı bulunuyor.


Port Life iletişim

Telefon: 444 56 90 - 0532 283 63 50 - 0533 393 93 62

Web: http://www.portlife.com.tr/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com






Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı