29 / 04 / 2024

Pixell Prime Kağıthane satış fiyatları!

Pixell Prime Kağıthane satış fiyatları!

Mimar Salih Çıkman imzası taşıyan Kağıthane Pixell Prime projesinde banka kredili veya kredisiz her bütçeye göre ödeme alternatifleri yer alıyor...


Aycan&Feres İş Ortaklığı ile hayata geçirilen Pixell Prime projesi İstanbul Kağıthane'de Büyükdere Caddesine 8, Axis AVM’nin konumlandığı Cendere Yolu’na ise 5 dakika mesafede inşa ediliyor. 


12 milyon TL yatırım değerine sahip olan Pixell Prime’da alanları 56 ila 140 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 2+1 dubleks, 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks konut alternatifleri sunuluyor. 


8 katlı tek blokta 24 konuttan meydana gelen  Pixell Prime Kağıthane'de daire teslimlerinin Kasım 2017 yılında yapılması hedefleniyor. 

 

Pixell Prime Kağıthane Evleri'nde banka kredili veya kredisiz her bütçeye göre ödeme alternatifleri yer alıyor.  Projede peşin ödemede yüzde 20’ye varan indirim fırsatı bulunuyor.


Mimar Salih Çıkman imzası taşıyan  Kağıthane Pixell Prime projesinde oyun konsolu, bilardo ve pinpon masası olan çok amaçlı salon, fitness alanı ve her daire için kilitlenebilir depolama alanı mevcut.



Pixell Prime Kağıthane satış fiyatları! 


Pixell Prime Kağıthane satış fiyatları!
Minimum fiyat270 bin TL
Maksimum fiyat636 bin TL



Adres: Bozkır Sokak, No:8, Gültepe - İstanbul


Web: http://www.aycangroup.com/gayrimenkul/planlananprojeler

Tel: 90 212 528 90 00

Özge ÖZDEMİR/Konuttimes.com