28 / 03 / 2024

Pashador Bayrampaşa ödeme seçenekleri!

Pashador Bayrampaşa ödeme seçenekleri!

Pashador Bayrampaşa ödeme seçenekleri kapsamında banka kredisi ödeme yapılabiliyor. Dairelerin 280 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede teslimler 2015 yılının Haziran ayında gerçekleşecek.



Pashador Bayrampaşa ödeme seçenekleri hakkında bilgi vermeden önce projeden bahsedelim.  Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede satış süreci devam ediyor. 


50 bin metrekare alan üzerinde yükselen Pashador Bayrampaşa projesinde toplam 200 tane daire yer alıyor. Projedeki dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.


2015 yılının Haziran ayında teslim edilecek olan Pashador Bayrampaşa projesinde bulunan dairelerin alanların 70 metrekare ile 272 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Çeştili sosyal alanların yer aldığı Pashador Bayrampaşa projesinde  kafe, spor alanları, güvenlik ve oyun alanları bulunuyor. Projede fiyatlar 280 bin TL'den başlıyor. 


Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı Pashador Bayrampaşa ödeme seçenekleri kapsamında daire bedelinin yüzde 75'ine kadar banka kredisi kullanılabiliyor. Ayrıca yüzde 10 peşinat ödendiğinde kalan bedel için 24 ay vade farksız taksit yapılıyor. 


Pashador Bayrampaşa iletişim

Pashadora Bayrampaşa ulaşım bilgileri: Muratpaşa Mahallesi, Eski Edirne Asfaltı No:1 Bayrampaşa/İstanbul


Pashadora Bayrampaşa iletişim bilgileri

Telefon: 0212 497 02 22

Web adresi: http://www.pashador.com/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com