01 / 05 / 2024

Park Avenue projesinin tüm detayları!

Park Avenue projesinin tüm detayları!

Ankara'da hayata geçirilen Park Avenue projesinde 1.855 adet daire yer alıyor. 2016 yılının Temmuz ayında teslim edilecek projede çeşitli imkanlar sunuluyor. İşte Park Avenue projesinin tüm detayları...


YDA İnşaat imzası ile hayata geçirilen Park Avenue projesi 18 blok olarak yükseliyor. Ankara'nın Yenimahalle’de bulunan, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yükselen Park Avenue projesinin tüm detayları haberimizin devamında yer alıyor.


385 bin metrekare alan üzerinde yükselen Park Avenue projesinde 1.855 adet daire yer alıyor. Projedeki dairelerin tipleri 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Park Avenue projesinde daire teslimleri 2016 yılının Temmuz ayında gerçekleşecek. Projedeki 3 oda 1 salon daireler 133 metrekare ile 137 metrekare arasında ve 4 oda 1 salon daireler 150 metrekare alana sahip.


İnşaat alanının 1 ay sonra başlayacağı Park Avenue Ankara proje kapsamında Anadolu Bulvarı üzerinde yapılacak ticaret merkezlerinde, süpermarketler, restoranlar, kafeler, giyim mağazaları ve günlük ihtiyaçlara yönelik çeşitli ticari mekanlar yer alacak.


Park Avenue Ankara projesinde  her türlü sportif ve sosyal faaliyete yönelik mekanlar, yüzme havuzları, yürüyüş parkurları, kreş, hobi merkezi, açık hava sineması, hobi bahçeleri, doğal yaşam alanları bulunuyor. 


Park Avenue iletişim

Telefon: 0312 386 38 38

Web: www.yda.com.tr

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com