30 / 04 / 2024

Park Avenue Ankara nerede?

Park Avenue Ankara nerede?

Park Avenue Ankara nerede sorusunun yanıtı projenini krokisi ile birlikte haberimizin içinde yer alıyor. 1.855 daireden oluşan projede teslimler Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşecek.


"Park Avenue Ankara nerede?" sorusunun yanıtını vermeden önce proje detaylarından bahsedelim. Reklam filminde Çetin Tekindor'un rol aldığı proje Ankara Yenimahalle'de yükseliyor. Proje "Zor beğeniyorsanız, çok beğeneceksiniz" sloganıyla tanıtılıyor.


YDA Group imzası ile hayata geçirilen Park Avenue Ankara projesi 800 milyon lira yatırım bedeline sahip. 133 bin metrekare alan üzerinde yükselen proje 18 blok olarak tasarlandı. Projede 1.855 adet daire yer alıyor.


Park Avenue Ankara projesinde 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Temmuz 2016 tarihinde teslim edilecek olan projede evcil hayvan habitatı, zen bahçesi, açık hava sineması, macera parkuru, model tekne havuzu ve paten pisti yer alıyor.


Park Avenue Ankara fiyat listesi kapsamında 3+1 daireler 335 bin lira ile 456 bin lira, 4+1 daireler ise 408 bin lira ile 558 bin lira arasında değişen fiyatlarla satılıyor. 


Park Avenue Ankara projesinde mevcut olan sosyal alanlar arasında kapalı spor alanları, koşu ve yürüyüş parkurları, kapalı yüzme havuzları, su oyunlarıyla renklenen havuzlar, bisiklet yolu yer alıyor.


Park Avenue Ankara nerede?

Ankara Park Avenue adres: Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Anadolu Bulvarı Üzeri 354.Sokak Park Avenue Satış Ofisi Yenimahalle / ANKARA


Park Avenue Ankara nerede?

Park Avenue Ankara nerede?


Park Avenue Ankara iletişim bilgileri

Tel: 0312 386 38 38

Web: www.ydaparkavenue.com.tr

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com