28 / 03 / 2024

Park Avenue Ankara görücüye çıktı!

 Park Avenue Ankara görücüye çıktı!

Park Avenue, Ankara’ nın en hızlı değer kazanan bölgesi Anadolu Bulvarı’ nda, 133.000 metrekare alanda inşa edilen 1.855 konutluk şehrin en büyük projesi.



İnşaat, havacılık, sağlık ve tarım gibi birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Türkiye’nin önde gelen firmalarından YDA Group; “Zor Beğeniyorsanız Çok Beğeneceksiniz” sloganıyla konut sektöründe ilk kez hayata geçirilen farklı sosyal donatılarla öne çıkan ve Ankara’da çıtayı yükselten bir projeye imza atıyor. 


Park Avenue, Ankara’nın en hızlı değer kazanan bölgesi Anadolu Bulvarı’nda, 133.000 m2 alanda inşa edilen 1.855 konutluk şehrin en büyük projesi. Konumu itibariyle Eskişehir Yolu, Konya Yolu, İstanbul Yolu, Kuzey Çevre Yolu gibi tüm ana arterlerle bağlantısı bulunan proje yeni açılan Ankara Bulvarı ile hiçbir ışığa ve trafiğe takılmadan Kızılay’a 7-8 dakikada ulaşım rahatlığı sunmasıyla öne çıkıyor.  Metronun Hastane ve Macunköy istasyonlarına 5’er dakika, Onkoloji Hastanesi’ne ise 2 dakika yürüme mesafesinde, 3 üniversite yerleşkesine 10 dakikada kolay ulaşım sunan avantajlı lokasyona sahip Park Avenue; Ankara’nın yeni eğlence merkezi ve doğal parkı ANKA Park’a, Atatürk Orman Çiftliği’ne yakınlığıyla da dikkat çekiyor. 


YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan proje hakkında şu bilgileri verdi: 

 

Her Aileye Bir Dikili Ağaç 


“Park Avenue; Türkiye’deki konut projeleri arasında ilk kez hayata geçirilecek evcil hayvan habitatı, zen bahçesi, açık hava sineması, macera parkuru, model tekne havuzu ve paten pisti gibi ayrıcalıklarıyla öne çıkıyor. Bunların yanı sıra proje; açık-kapalı spor alanları, koşu ve yürüyüş parkurları, karma ve kadınlara özel seçenekleriyle kapalı yüzme havuzları, su oyunlarıyla renklenen havuzlar, bisiklet yolu gibi sosyal donatılarıyla dopdolu bir yaşam sunuyor. Ayrıca, Park Avenue’da her ailemizin bir dikili ağacı olacak. Her ailenin adını taşıyan ağaçlardan oluşan korusuyla nefes alınabilecek bir yeşil alan oluşturacağız. Park Avenue projesini; özellikle çocuk kreşi, gençlik merkezi ve kadınlara özel hobi merkeziyle Ankaralıların ihtiyaçları önceliğinde, beklentilerinin de ötesinde şekillendirdik.



Cadde Mağazalarıyla Ankara’nın Yeni Cazibe Merkezi 


Projenin, bulvara bakan kısmında giyimden temel ihtiyaçlara kadar farklı çeşitlikteki cadde mağazaları,  marka kafe ve restoranları ile Ankara’nın yeni cazibe merkezi olması konusunda iddialıyız.  Kadınlara ve erkeklere özel olarak dizayn edilmiş spor ve spa merkezleri ile de Ankara’da lüksü ve konforu ulaşılabilir kılacağız.”


ODTÜ Onaylı Proje 


Tüm jeolojik zemin etütleri yapıldıktan sonra, radye temel üzerine fore kazık uygulamasıyla inşa edilen Park Avenue’nin,  sadece zemin etütlerinden değil, deprem simülasyon testlerinden ve rüzgar testinden de tam not alarak geçtiğini belirten Arslan; projenin tüm aşamaların ODTÜ tarafından tescil edildiğini vurguladı. 


Satış Ofisinde Üç Boyutlu Simülasyon Salonu


Park Avenue’nın satış ofisiyle de sadece Ankara’da değil Türkiye’deki konut sektöründe bir ilki gerçekleştirdiklerine değinen Arslan, her konut projesinde olan örnek daire uygulamasından farklı olarak tüm projenin sosyal donatılarıyla birlikte iç ve dış tüm mekanlarının, simülasyon salonunda üç boyutlu animasyon filmi sayesinde izlenme imkanı sunduklarını belirtti.  4+1 ve 3+1 dairelerden oluşan projenin birinci etabının Temmuz 2016’da, ikinci etabının ise Temmuz 2017 tarihinde teslim edileceğini belirten Arslan, Ankara’da böyle bir prestij projeye imza atmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.


Fiyatların 335 bin TL’den başladığı Park Avenue’de alternatif ödeme planları sunuluyor.



YDA GROUP YÖNETİM KURULU BAŞKANI HÜSEYİN ARSLAN


25 Milyon Metrekarenin Üzerinde Proje


YDA Group olarak bugüne dek; 25 milyon metrekareden fazla onlarca proje gerçekleştirdik. Türkiye’de ve dünyanın birçok ülkesinde havaalanları, hastaneler, ulaşım – alt yapı, kamu özel ortaklığı (PPP) ve konut projelerine imzamızı atıyoruz. İnşaat, havacılık, sağlık, tarım gibi birçok sektörde faaliyet gösteren ve  8000 kişilik istihdam gücüyle Türkiye’nin üretken dinamiklerinden biri olarak emin adımlarla büyüyen YDA’nın;  ilkleri hayata geçiren bir şirketler topluluğu olmasından  gurur duymaktayız.


Türkiye’de Birçok İlke İmzamızı Attık


Bu ilklerden birkaçını sizlerle paylaşmak istiyorum. İstanbul’un ilk planlı kentsel dönüşüm projesi olan Sahil Park’ı, Zeytinburnu’nda hayata geçirdik. Kayseri, Konya ve Manisa sağlık kampüsleri projeleriyle Türkiye’nin şehir hastaneleri konusunda öncü firmaları arasında yerimizi aldık. Çanakkale Destanı Tanıtım Merkezi’nin yapımı ise bizler için ayrı bir gurur kaynağı. Aralarında Dalaman Uluslararası Havalimanı, Kazakistan Aktau Havalimanı, Ukrayna Kiev Boryspil Uluslararası Havaalanı gibi büyük projelerimizle havacılık sektöründe önemli  bir yer edindik. 


The İstanbul Veliefendi, The İstanbul Residence, The Kayseri Residence, Nevbahar Konutları, Nevbahar Botanik Nev Bahçe gibi prestijli konut projelerimize ise bugün bir yenisini daha  Ankara’da ekliyoruz. 


 “Zor beğenenlerin çok beğeneceği” bir yaşam merkezi olan Park Avenue projemizle huzurlarınızdayız. 1855 konutluk ve ilk kez hayata geçirilen farklı sosyal donatılarla öne çıkan, Ankara’da çıtayı yükselten bir projeye imza atıyoruz.


Konumu itibariyle Eskişehir Yolu, Konya Yolu, İstanbul Yolu, Kuzey Çevre Yolu gibi tüm ana arterlerle bağlantısı bulunan projemiz; yeni açılan Ankara Bulvarı ile hiçbir ışığa ve trafiğe takılmadan Kızılay’a 7-8 dakikada ulaşım rahatlığı sunmasıyla öne çıkıyor.  


Metronun Hastane ve Macunköy istasyonlarına 5’er dakika, Onkoloji Hastanesi’ne ise 2 dakika yürüme mesafesinde, 3 üniversite yerleşkesine 10 dakikada kolay ulaşım sunan avantajlı lokasyona sahip olan PARK AVENUE; Ankara’nın yeni eğlence merkezi ve doğal parkı ANKA Park ile Atatürk Orman Çiftliği’ne yakınlığıyla da  Ankaralılar için farklı fırsatlar sunuyor.


132 bin metrekarenin 110 bin metrekaresi peyzaja ayrıldı


132 bin metrekarelik arsamızın 110 bin metrekaresini peyzaj alanlarına yani mavi ve yeşile ayırıyoruz. PARK AVENUE; Türkiye’deki konut projeleri arasında ilk kez hayata geçirilecek evcil hayvan habitatı, zen bahçesi, açık hava sineması, macera parkuru, model tekne havuzu ve paten pisti gibi ayrıcalıklarıyla da öne çıkıyor. Bunların yanı sıra proje; açık-kapalı spor alanları, koşu ve yürüyüş parkurları, karma ve kadınlara özel seçenekleriyle kapalı yüzme havuzları, su oyunlarıyla renklenen havuzlar, bisiklet yolu, gibi sosyal donatılarıyla dopdolu bir yaşam sunuyor. 


Ayrıca, PARK AVENEU’da her ailemizin bir dikili ağacı olacak. Her ailenin adını taşıyan ağaçlardan oluşan korusuyla nefes alınabilecek bir yeşil alan yaratacağız. PARK AVENUE projesini; özellikle çocuk kreşi, gençlik merkezi ve kadınlara özel hobi merkeziyle Ankaralıların ihtiyaçları önceliğinde, beklentilerinin de ötesinde şekillendirdik.     


Projemizin bulunduğu Anadolu Bulvarı; son dönemde Ankara’nın en hızlı değer kazanan bölgelerinden birisidir. Projemizle birlikte bölgeye büyük bir hareketlilik kazandıracağız. Projenin, bulvara bakan kısmında giyimden temel ihtiyaçlara kadar farklı çeşitlikteki cadde mağazaları,  marka kafe ve restoranları ile Ankara’nın yeni cazibe merkezi olması konusunda iddialıyız.  Kadınlara ve erkeklere özel olarak dizayn edilmiş spor ve spa merkezleri ile de Ankara’da lüksü ve konforu ulaşılabilir kılacağız.


Markalı Konutta Çıtayı Yükselttik


Park Avenue’nun sadece Başkentimize değil Türkiye konut sektörüne kazandıracağı farklılıklarla çıtayı yükselttiğini bir kez daha vurgular,  bu projede emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma, proje mimarımız Sayın Hüseyin Bütüner’e, reklam filmimizde yer alan ve bundan sonraki projelerimizde de firmamızın marka yüzü olarak kendisini görmekten mutluluk duyacağımız usta oyuncu Sayın Çetin Tekindor’a, yönetmenimiz Sayın Serdar Seki’ye teşekkürlerimi sunarım.





Önerilen Bağlantılar : TOKİ Kayseri kura, 3. Havalimanı, Yeni konut projeleri