18 / 05 / 2024

Park Avenue Ankara fiyat listesi!

Park Avenue Ankara fiyat listesi!

Park Avenue Ankara fiyat listesi kapsamında minimum fiyat 335 bin lira olarak belirlendi. Detaylı fiyat listesi haberimizin içinde mevcut. Projede 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor.


Park Avenue Ankara fiyat listesi haberimizin devamında yer alıyor ancak önce projeden bahsedelim. "Zor beğeniyorsanız, çok beğeneceksiniz" sloganıyla tanıtılan proje 18 blok halinde 1.855 daireden oluşuyor. Proje YDA Group imzası taşıyor. 


Park Avenue Ankara projesi, Yenimahalle'de inşa ediliyor. 800 milyon lira yatırım bedeline sahip olan projede evcil hayvan habitatı, zen bahçesi, açık hava sineması, macera parkuru, model tekne havuzu ve paten pisti gibi alanlar tasarlandı.


Park Avenue Ankara Yenimahalle'de 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. Reklam filmiyle oldukça dikkat çeken projenin reklam filminde Çetin Tekindor oynuyor. 


2016 yılının Temmuz ayında teslim edilecek olan Park Avenue Ankara projesinde spor alanları, koşu ve yürüyüş parkurları, kapalı yüzme havuzları, su oyunlarıyla renklenen havuzlar, bisiklet yolu  gibi alanlar yer alıyor. 


Park Avenue Ankara fiyat listesi

3 oda 1 salon daireler 335 bin lira ile 456 bin lira

4 oda 1 salon daireler ise 408 bin lira ile 558 bin lira


Park Avenue Ankara nerede?

Ankara Park Avenue adres: Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Anadolu Bulvarı Üzeri 354.Sokak Park Avenue Satış Ofisi Yenimahalle / ANKARA


Park Avenue Ankara iletişim bilgileri

Tel: 0312 386 38 38

Web: www.ydaparkavenue.com.tr

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com