29 / 03 / 2024

Paradise Life Bursa teslimleri ne zaman?

Paradise Life Bursa teslimleri ne zaman?

Paradise Life Bursa teslimleri ne zaman? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede yüzde 25 peşinatla daire sahibi olunabiliyor...


Paradise Life Bursa teslimleri ne zaman? sorusunun yanıtından önce projenin genel özelliklerinden bahsedelim. 


Paradise Life ödeme koşulları kapsamında yüzde 25 peşinatta, kalan konut bedeli için banka kredisiyle taksit imkanı sağlanıyor. Proje 3 blok halinde yükseliyor. 


Nilüfer Paradise Life'ta spor merkezi, kapalı otopark alanı, alışveriş merkezi, yetişkin ve çocuk yüzme havuzları gibi ortak yaşam alanları bulunuyor. 


Paradise Life Konutları toplamda 94 adet konuttan oluşuyor. 14 adet ticari üniteden oluşan projede dairelerin büyüklükleri 130 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor. 


Bursa Paradise Life satış ofisi ile 0224 441 6225 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon gibi daire seçeneklerine yer veriliyor. 


Paradise Life Bursa teslimleri ne zaman?


 Projede dairelerin Mart 2016 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. Daire fiyatları 294 bin TL'den başlangıç gösteren Paradise Life Evleri Yıldız İnşaat tarafından Bursa Nilüfer'de inşa ediliyor.


Paradise Life adres: Beşevler Mahallesi Yıldırım Caddesi Yıldız İş Merkezi No:5/5 Nilüfer BURSA


Bursa Paradise Life satış ofisi

Telefon: (0224) 441 6225

Web Adresi: www.yildiz-insaat.com.tr

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com