21 / 09 / 2024

Özyurtlar N Town fiyatları!

Özyurtlar N Town fiyatları!

Özyurtlar N Town fiyatları haberimizde yer alıyor. Teslimlerin hemen gerçekleştiği projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor.


Özyurtlar N Town fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projeden bahsedelim. İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa edilen proje 3 blok halinde yükseliyor.


Özyurtlar Ntown projesinde AVM, cafeler, restoranlar, 24 saat güvenlik, açık otopark, şehir parkları gibi alanlar tasarlanıyor. 


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer verilen Özyurtlar N Town projesinde teslimler hemen yapılıyor.


Özyurtlar N Town projesi Atatürk Havaalanı’na 15 dakika, okula 3 dakika, AVM'ye 1 dakika, toplu taşımaya 3 dakika, hastaneye 2 dakika ve belediyeye 1 dakika uzaklıkta konumlandırılıyor. 


Özyurtlar N Town fiyatları 159 bin TL'den başlıyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılan projede banka kredisi kullanılabiliyor. 


Özyurtlar Ntown Evleri'nde toplam bedelin yüzde 35'i peşinat olarak ödendiğinde, daha sonra kalan bedel için 60 aya kadar vade yapılıyor. 


Özyurtlar N Town satış ofisi nerede?

Adres: Talatpaşa Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. 1069. Sokak Ntown Projesi 


Özyurtlar N Town iletişim

Tel: 444 4 027

Web: http://www.n-town.net/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com