28 / 04 / 2024

Özyurtlar 1Coastal City iletişim!

Özyurtlar 1Coastal City iletişim!

Özyurtlar 1Coastal City iletişim bilgileri haberimizin içine yer alıyor. 47 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede daire teslimleri 24 ay sonra gerçekleşecek.


Özyurtlar İnşaat imzası ile hayata geçirilen 1 Coastal City projesi, Beylikdüzü'nün Gürpınar bölgesinde inşa ediliyor. Dairelere ve ticari birimlere yer verilen Özyurtlar 1Coastal City iletişim bilgileri haberimizin devamında mevcut.


Toplam 280 daire ve 27 ticari birim olarak tasarlanan Özyurtlar 1 Coastal City projesinde daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve penthouse olarak tasarlandı.


47 bin metrekare alan üzerinde yükselen 1 Coastal City Evleri'nde banka kredisi kullanılabiliyor. Satışa sunulan dairelerin fiyatları 169 bin liradan başlangıç gösteriyor.


24 ay sonra teslim edilecek olan Özyrutlar 1Coastal City projesinde sauna, açık/kapalı yüzme havuzu, fitness center, sinema odası, çocuk oyun odaları, cafe-bar, tuz odası ve Türk hamamı yer alıyor.


1 Coastal City Evleri sahile 2 dakika, alışveriş merkezine 3 dakika, hastaneye ve metrobüse 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. Proje, Atatürk Havalimanı'na ise 15 dakika uzaklıkta bulunuyor.


Özyurtlar 1Coastal City iletişim

Tel: 444 40 27

Web: www.ozyurtlar.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı