20 / 04 / 2024

Özak Hayat Tepe Bayrampaşa!

Özak Hayat Tepe Bayrampaşa!

Özak Hayat Tepe Bayrampaşa projesinde satış süreci devam ediyor. Örnek dairesinin tanıtıldığı projede alanları 65 metrekare ile 237 metrekare arasında değişen toplam 546 tane daire yer alıyor.


Özak Hayat Tepe Bayrampaşa projesinde satış süreci devam ediyor. Örnek dairesinin tanıtıldığı proje Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile inşa ediliyor. 93 bin 323 metrekare alan üzerinde yükselen projede 546 tane daire yer alıyor.


Ekim ayında teslim edilecek olan Özak Hayat Tepe projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Projedeki dairelerin alanları 65 metrekare ile 237 metrekare arasında değişiyor. 


3 blok olarak yükselen Özak Hayat Tepe Bayrampaşa projesinde bir blok 23 katlı, diğer iki blok ise 24 katlı olarak yükseliyor. Projede banka kredisi kullanarak ödeme yapılabiliyor. 


Özak Hayat Tepe Bayrampaşa projesinde kapalı yüzme havuzu, kapalı basketbol sahası, fitness center, spa, pilates-yoga salonu, sauna, buhar odası, kafeterya, masa tenisi, masaj salonu, çocuk kulübü, kış bahçesi, amfi tiyatro, koşu parkuru bulunuyor. 


Özak Hayat Tepe Bayrampaşa!


Özak Hayat Tepe Bayrampaşa iletişim

Telefon: (0212) 633 53 53

Web Adresi: www.hayattepe.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com