03 / 05 / 2024

Oto World Asya telefon numarası!

Oto World Asya telefon numarası!

Oto World Asya telefon numarası haberimizin devamında yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te yükselen proje Has Şirketler Grubu imzası taşıyor. Dükkanların 2015 yılında teslim edilmesi planlanıyor.


Projede yer alan dükkanların alanları 200 metrekare ile 600 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. İstanbul Pendik'te inşa edilen projede satış süreci devam ediyor. Oto World Asya telefon numarası 216 392 22 22 olarak belirlendi. 


Oto World Asya projesinde dükkanların 2015 yılı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor. Projenin sosyal donatıları arasında; oto kuaförleri, sigorta acenteleri, bankalar ve oto aksesuar dükkanları mevcut.


Oto World Asya projesinde kiralık  dükkanların fiyatları 4 bin TL ile 5 bin TL arasında farklılık gösterirken satılık dükkanların fiyatları ise 790 bin TL ile 1 milyon TL arasında değişiklik gösteriyor.


170 milyon lira yatırım bedeline sahip proje lokasyon olarak TEM otoyoluna 3 kilometre, Pendik Sahil Yolu'na 7 kilometre, E-5 otoyoluna 6 kilometre mesafe yer alıyor. 


Oto World Asya nerede?

Adres: Pendik Tem Bağlantı Yolu Üzeri, Sabiha Gökçen Havalimanı Karşısı Pendik/İstanbul


Oto World Asya iletişim

Oto World Asya telefon numarası: 216 392 22 22 

Web adresi: http://www.otoworld.com.tr/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı