13 / 05 / 2024

Oto World Asya kiralık dükkan fiyatları!

Oto World Asya kiralık dükkan fiyatları!

Oto World Asya kiralık dükkan fiyatları haberimizde yer alıyor. 200 metrekare ile 600 metrekare arasında değişiklik gösteren dükkan alanlarına sahip proje Has Şirketler Grubu tarafından inşa ediliyor.


İstanbul Anadolu Yakası Pendik-Kurtköy'de hayata geçirilen projede satılık ve kiralık dükkanlar bulunuyor. Oto World Asya kiralık dükkan fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projenin detaylarından bahsedelim. 


Teslimlerin bu yıl içerisinde yapılması öngörülen Oto World Asya projesinde dükkanlar 200 metrekare ile 600 metrekare arasında değişen büyüklüklerden meydana geliyor. 


Peki satılık dükkan fiyatlarının 790 bin TL ile 1 milyon TL aralığında olduğu Oto World Asya kiralık dükkan fiyatları ne kadar? 


Oto World Asya kiralık dükkan fiyatları 4 bin TL ile 5 bin TL aralığında değiştiği projede dükkanların satış süreci devam ediyor. Proje Has Şirketler Grubu imzası taşıyor.


Proje konum olarak; TEM otoyoluna 3 kilometre, Pendik Sahil Yolu'na 7 kilometre ve E-5 otoyoluna 6 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Oto World Asya projesi İstanbul Anadolu Yakası'nın  ilk oto AVM'si olma özelliği ile yükseliyor. 


Oto World Asya ulaşım

Adres: Pendik Tem Bağlantı Yolu Üzeri, Sabiha Gökçen Havalimanı Karşısı Pendik/İstanbul


Oto World Asya iletişim

Oto World Asya telefon : 216 392 22 22 

Web adresi: http://www.otoworld.com.tr/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı