21 / 05 / 2024

Oryapark fiyatlar!

Oryapark fiyatlar!

Oryapark fiyatlariçin haberimizi inceleyebilirsiniz. Konum olarak merkezi lokasyonda yer alan proje Anadolu Yakası Ümraniye'de Oryataş İnşaat tarafından konumlandırılıyor...


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 seçeneklerde konut tiplerinin yer verildiği Oryapark İstanbul Projesi, Oryataş İnşaat tarafından hayata geçirildi. Oryapark fiyatlar bilgileri haberimizin devamında yer alıyor.


Oryapark İstanbul teslim tarihi 2016 yılının Aralık ayı olarak belirlendi. Toplam 526 konuta yer verilen proje 36 katlı 2 blok olarak yükseliyor.

 

3. köprü ve bağlantı noktasına 3 dakikalık uzaklık mesafesinde bulunan Oryapark Ümraniye, otel, ofis ve rezidans projesi olarak inşa ediliyor.


Oryapark İstnbul, lokasyon olarak Kozyatağı'na 15 dakika, toplu taşıma araçlarına yürüyerek 2 dakika, İnkılap Mahallesi durağına 10 dakika, FSM Köprüsüne 2 dakika, Ataşehir ve Çekmeköy'e 10 dakika, Boğaziçi Köprüsü'ne 5 dakika uzaklıkta yükseliyor.


Oryapark İstanbul Evleri ortak alanlarında, çok amaçlı açık/kapalı otopark, açık/kapalı yüzme havuzu, özel yemek odaları, yürüyüş parkurları, fitness center, sauna, kids club, club lounge, home theatre, spor sahası, parti odaları, premium lounge bulunuyor.


Oryapark fiyatlar


Dairelerin 36 katlı 2 rezidans kulesinde yer aldığı Oryapark İstanbul sizlere ayrıcalıklı ve yepyeni bir yaşam alanı sunuyor. Oryapark İstanbul fiyatları kapsamında projede daire fiyatları 471 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Oryapark İstanbul iletişim

Telefon: 0216 632 88 38       

Web: www.oryapark.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com





Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler