25 / 04 / 2024

Nurol Park satılık daire!

Nurol Park satılık daire!

İstanbul Güneşli'de inşa edilen projede 880 adet towers daire, 84 adet loft daire ve 154 adet rezidans daire bulunuyor. Nurol GYO tarafından hayata geçirilen Nurol Park satılık daire tipleri haberimizin devamında yer alıyor.


Daire teslimlerinin 2016 yılında yapılması planlanan proje "Nurol Park'ta ev sahibi olmak için ve fiyat artışından etkilenmemek için acele edin" sloganıyla satışa sunuluyor. 


880 adet towers daire, 84 adet loft daire ve 154 adet rezidans daireden meydana gelen Nurol Park satılık daire tipleri şöyle;  1+1, 2+1, 3+1. 


Ödeme seçenekleri arasında 50 ay vade farksız taksit olanağı bulunan proje Güneşli'de Evren Mahallesi Gülbahar Caddesi üzerinde yer alan Hürriyet Medya Towers'ın arsasında inşa ediliyor.


Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile yükselen Nurol Park Güneşli'de peşin ödemelerde yüzde 15 indirim imkanı ile alıcılarını bekliyor.


Kapalı yüzme havuzu, sokak cafeleri, spor tesisleri, güneşlenme terasları  açık hava dinlenme alanları, avlu ve teraslar, alışveriş alanları, restorant gibi sosyal yaşam alanları olan proje 6 blok halinde yükseliyor.


Nurol Park iletişim

Telefon: 444 6496 

Web Adresi: http://www.nurolpark.com.tr/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com