16 / 04 / 2024

Nurol Park Güneşli iletişim!

Nurol Park Güneşli iletişim!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Güneşli'de hayata geçirilen projede peşin ödeme yapıldığında yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. İşte Nurol Park Güneşli iletişim bilgileri...


84 adet loft daire, 880 adet towers daire ve 154 adet rezidans daireden meydana gelen projede daire teslimlerinin 2016 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Nurol Park Güneşli iletişim bilgilerinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dairelerin yer aldığı projede 50 ay vade farksız taksit imkanı bulunuyor. Güneşli'de Evren Mahallesi Gülbahar Caddesi üzerinde yer alan Hürriyet Medya Towers'ın arsasında yükselen Nurol Park Güneşli projesinde peşin ödemede yüzde 15 indirim yapılıyor.


"Nurol Park'ta ev sahibi olmak için ve fiyat artışından etkilenmemek için acele edin" sloganıyla  satış süreci devam eden proje 6 blok halinde Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile yükseliyor. 


Nurol Park Güneşli sosyal yaşam alanları arasında; kapalı yüzme havuzu, spor tesisleri, sokak cafeleri, güneşlenme terasları, açık hava dinlenme alanları, restorant, avlu ve teraslar, alışveriş alanları ve restorant mevcut.


 Nurol Park Güneşli iletişim!

Telefon: 444 6496 

Web Adresi: http://www.nurolpark.com.tr/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com