29 / 03 / 2024

Nurol Park Güneşli fiyat listesi!

Nurol Park Güneşli fiyat listesi!

Nurol Park Güneşli fiyat listesi dahilinde dairelerin minimum satış fiyatı 319 bin TL'den başlıyor. Projede hem vadeli, hem de peşin ödeme yapılabiliyor...


İstanbul Bağcılar Güneşli'de hayata geçirilen Nurol Park projesi, 6 blok olarak yükseliyor. Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile inşa edilen projede 1.118 adet daire yer alıyor.


Nurol Park Güneşli fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 319 bin liradan başlıyor. Projede  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.


55 bin metrekare inşaat alanı üzerinde konumlandırılan Nurol Park Evleri teslimleri 2016 yılının Şubat ayında gerçekleşecek. Projede satış süreci devam ediyor.


Nurol Park Güneşli ödemeleri hem vadeli, hem de peşin olarak yapılabiliyor. Banka kredisi kullanıldığında 120 aya kadar vade imkanı sunuluyor.


Nurol Park Güneşli fiyat listesi hakkında daha detaylı bilgi almak için projenin satış ofisini arayabilirsiniz. Satış ofisi telefon numarası 444 64 96.


Sokak kafelerinin yer aldığı Nurol Park Güneşli projesinde spor alanları, sauna, fitness center, alışveriş alanları, buhar banyosu ve yüzme havuzu gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.


Nurol Park Güneşli iletişim

Telefon: 444 64 96

Web Sitesi: www.nurolpark.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com