25 / 04 / 2024

Nurol Park ev fiyatları!

Nurol Park ev fiyatları!

Nurol Park ev fiyatları minimum 316 bin TL olarak belirlendi. 1.418 adet dairenin yer aldığı projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor...


Nurol Park ev fiyatları hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarından bahsedelim... Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen proje 55 bin metrekare inşaat alanı üzerinde konumlandırılıyor.


İstanbul Güneşli'de yükselen Nurol Park projesi, 6 blok olarak tasarlandı. Proje eski Hürriyet Medya Towers'ın arsası üzerinde inşa ediliyor. Projede toplam 1.418 adet daire bulunuyor.


Nurol Park projesi içerisinde konut, ofis ve AVM yer alıyor. Otel alanı iptal edilen projede bulunan daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Nurol Park ev fiyatları 316 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan daireleri teslimleri 2016 yılının Şubat ayında gerçekleşecek. Projede satışa sunulan daire fiyatları hakkında daha detaylı bilgi için satış ofisini arayabilirsiniz.


Nurol Park Güneşli projesinde fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları, alışveriş alanları, dinlenme alanları, yürüyüş yolları, yüzme havuzu gibi olanaklar sunuluyor.


Nurol Park nerede?

Nurol Park adres : Evren Mahallesi Gülbahar Caddesi Bilge Sokak No: 44 Güneşli / İstanbul


Nurol Park ev fiyatları!


Nurol Park iletişim

Telefon: 444 64 96

Web Sitesi: www.nurolpark.com.tr

Esra Nur AÇKI/ Konuttimes.com