29 / 04 / 2024

Nurol Life projesinin wwww.nurollife.com internet sitesi açıldı!

Nurol Life projesinin wwww.nurollife.com internet sitesi açıldı!

Toplam 250 milyon dolar yatırım bedeli ile 50 katlı tek blok halinde hayata geçirilen Nurol Life projesinin wwww.nurollife.com internet sitesi açıldı..


Seyrantepe - Aslantepe'de hayata geçirilen Nurol Life projesi, Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile inşa ediliyor. Satışa sunulan proje TT Arena Stadı'nın yanında 50 katlı tek blok olarak inşa ediliyor.


Nurol Life projesinin wwww.nurollife.com internet adresi açıldı. 250 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçirilen projede toplam 502 adet daire bulunuyor. Projede yer alan dairelerin alanları 62 metrekare ile 294 metrekare arasında değişiyor.


Nurol Life satılık daire fiyatlarının metrekaresi 2 bin 800 dolardan başlıyor. Daire teslimlerinin 2017 yılının ilk çeyreğinde gerçekleşeceği projede dairelerin yüksekliği 4 metre olarak tasarlandı.


Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı Nurol Life Seyrantepe projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3,5+1 ve 4+1 konut seçenekleri yer alıyor.  yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, buhar odası, çocuk oyun alanları, spor alanları, 874 araçlık kapalı otopark alanı bulunuyor. 


Nurol Life projesinin baza kısmında yer alan ofisler 3 farklı şekilde olmak üzere triplex, dublex ve normal ofisler tasarlandı. Ofisler avluya açılacak şekilde tasarlandı ve böylece yaz kış temiz hava alabilecek.


Seyrantepe Nurol Life iletişim

Telefon: 444  6496

Web : www.nurollife.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com