29 / 04 / 2024

Nurol Life ödeme planı!

Nurol Life ödeme planı!

Nurol Life ödeme planı kapsamında projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Satışa çıkan projede teslimler 2014 yılının ilk çeyreğinde gerçekleşecek...


Nurol Life ödeme planı hakkında detaylı bilgi vermeden önce projeden bahsedelim... Seyrantepe'de hayata geçirilen proje, Nurol GYO imzası ile yükseliyor. Proje 2017 yılının ilk çeyreğinde teslim edilecek.


Satışa sunulan Nurol Life Seyrantepe projesinde 502 adet daire bulunuyor. Ayrıca projede üç farklı konseptte tasarlanan ofisler bulunuyor. Bu ofisler şu şekilde; triplex, dublex ve normal ofis.


Nurol Life Seyrantepe fiyatları kapsamında projede metrekare birim fiyatı 2 bin 800 dolardan başlayarak değişiklik gösteriyor. Projede 1+0, 1+1, 2+1, 3,5+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. 


Daire alanlarının 62 metrekare ile 294 metrekare arasında değiştiği Nurol Life Seyrantepe'de dairelerin yüksekliği 4 metre olarak tasarlandı. Böylece daire satın alanlara ferah bir yaşam alanı sunuluyor.


50 katlı tek blok olarak yükselen Nurol Life ödeme planı kapsamında yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Ödeme koşulları kapsamında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız satış ofisini arayabilirsiniz. 


Nurol Life iletişim

Telefon: 444  6496

Web : www.nurolgyo.com.tr

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com