29 / 04 / 2024

Nurol Life nerede?

Nurol Life nerede?

Nurol Life nerede sorusunun yanıtı Aslantepe TT Arena Stadı'nın yan tarafı olarak veriliyor. Satışa çıkan projede fiyatlar 2 bin 800 dolardan başlıyor...


Nurol Life nerede sorusunun yanıtını vermeden önce projeden bahsedelim... Seyrantepe'de hayata geçirilen proje Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 250 milyon dolar yatırım bedeli ile inşa ediliyor.


2017 yılının birinci çeyreğinde teslim edilecek olan Nurol Life projesinde toplam 502 adet daire bulunuyor. Tavan yüksekliğinin 4 metre olarak tasarlandığı projede ferah yaşam alanları oluşturuldu. Projede mevcut olan daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3,5+1, 4+1 olarak tasarlandı.


Nurol Life Seyrantepe'de yer alan dairelerin alanları 62 metrekare ile 294 metrekare arasında değişiyor. Proje 50 katlı tek kule olarak 9 bin 525 metrekarelik bir alan üzerinde konumlandırılıyor.



Nurol Life nerede?

Nurol Life İstanbul'un Avrupa Yakası'nın Şişli ilçesinin Aslantepe bölgesinde konumlandırılıyor. Proje TT Arena Stadı'nın yanında konumlandırılıyor.



Toplam inşaat alanının 145 bin metrekare olarak tasarlandığı Nurol Life Seyrantepe'de astışlar başladı. Projede satışa çıkan dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 800 dolardan başlıyor. 


Nurol Life projesi içerisinde yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, buhar odası, çocuk oyun alanları, spor alanları, 874 araçlık kapalı otopark alanı bulunuyor. Nurol Life nerede sorusu kapsamında yol tarifi almak istiyorsanız satış ofisini arayabilirsiniz.


Nurol Life iletişim

Telefon: 444  6496

Web : www.nurolgyo.com.tr

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com