29 / 04 / 2024

Nurol Life ne zaman teslim?

Nurol Life ne zaman teslim?

Lansmanının yapıldığı Nurol Life ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 502 adet dairenin yer aldığı projede dairelerin yüksekliği 4 metre olarak tasarlandı...


"Nurol Life ne zaman teslim?" sorusunun yanıtını vermeden önce projeden bahsedelim... 250 milyon dolar yatırım bedeli ile yükselen proje Nurol GYO imzası ile hayata geçiriliyor. Projede satışlar başladı.


‘Hayatı Kendine Yaşa" sloganıyla tanıtılan Nurol Life projesinde 502 adet daire bulunuyor. Ferah yaşam alanlarının oluşturulduğu projede dairelerin tavan yüksekliği 4 metre olarak tasarlandı.


Nurol Life Seyrantepe'de 1+0, 1+1, 2+1, 3,5+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. Daire alanlarının 62 metrekare ile 294 metrekare arasında değiştiği projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Proje 50 katlı tek blok olarak inşa ediliyor.


Çeşitli ortak kullanım alanlarının tasarlandığı Nurol Life projesinde yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, buhar odası, çocuk oyun alanları, spor alanları, 874 araçlık kapalı otopark alanı yer alıyor.


Nurol Life ne zaman teslim sorusunun yanıtı 2017 yılının ilk çeyreği olarak veriliyor. Projede dairelerin yanısıra ayrıca 3 farklı konseptte tasarlanan ofisler bulunuyor. Ofisler Nurol Life projesinin baza kısmında yer alıyor.


Nurol Life iletişim

Telefon: 444  6496

Web : www.nurolgyo.com.tr

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com