28 / 04 / 2024

Nurol Life fiyatları!

Nurol Life fiyatları!

Nurol Life fiyatları metrekare bazında 2 bin 800 dolardan başlayarak değişiklik gösteriyor. Proje ‘Hayatı Kendine Yaşa" sloganıyla tanıtıldı.


Nurol Life fiyatları hakkında detaylı bilgi vermeden önce projeden bahsedelim.. 502 adet dairenin yer aldığı projede dairelerin tavan yükseklikleri 4 metre olarak tasarlandı. Proje 50 katlı tek kule olarak yükseliyor.


Nurol GYO tarafından inşa edilen Nurol Life Seyrantepe projesinde daire alanları 62 metrekare ile 294 metrekare arasında değişiyor. Projede teslimler 2017 yılının ilk çeyreğinde gerçekleşecek.


Nurol Life projesi Türk Telekom Arena Stadyumu’nun yanından başlayıp, kuzey ormanlarının içlerine kadar uzanan ve Cendere Vadisi’nin ekolojik sistemine uygun olarak planlandı. 


Nurol Life Seyrtantepe'de ofisler de bulunuyor. 3 farklı konseptte ofisin yer aldığı projenin baza kısmında yer alan beş katlı ofis alanı triplex, dublex ve normal ofis olarak tasarlandı.


145 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Nurol Life projesinde yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, buhar odası, çocuk oyun alanları, spor alanları, 874 araçlık kapalı otopark alanı bulunuyor.


9 bin 525 metrekare alan üzerinde kurulan Nurol Life fiyatları metrekare bazında 2 bin 800 dolardan başlıyor. Projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor.  Proje  ‘Hayatı Kendine Yaşa" sloganıyla tanıtıldı.


Nurol Life fiyatları!


Nurol Life iletişim

Telefon: 444  6496

Web : www.nurolgyo.com.tr

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com