15 / 05 / 2024

Nurol Life Aslantepe satış ofisi!

Nurol Life Aslantepe satış ofisi!

Nurol Life Aslantepe satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. 2017 yılının ilk çeyreğinde teslim edilecek olan projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor...


Nurol Life Aslantepe satış ofisi bilgilerini vermeden önce projeden bahsedelim... Seyrantepe - Aslantepe'de hayata geçirilen Nurol Life projesinin lansmanı yapıldı ve projede yer alan dairelerin satışa sunuldu.


9 bin 252 metrekare arsa alanı üzerinde 50 katlı tek kule olarak hayata geçirilen Nurol Life Aslantepe projesinde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Projede teslimler 2017 yılının ilk çeyreğinde gerçekleşecek.


145 bin metrekare alana üzerinde konumlandırılan Nurol Life projesinde güneşlenme alanları, açık havuz, yeşil konseptli iç avlu, SPA merkezi, barbekü ve cafe alanı yer alıyor. 


Nurol Life Aslantepe satış ofisi ile iletişime geçerek satışa sunulan dairelerin hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Projede 502 adet daire, 50 adet ofis ve 2 adet dükkan bulunuyor. 


Tavan yüksekliğinin 4 metre olarak tasarlandığı Nurol Life Asantepe'de metrekare birim fiyatı 2 bin 800 dolardan başlıyor. Projedeki dairelerin alanları 62 metrekare ile 294 metrekare arasında değişiyor. 


Nurol Life Aslantepe satış ofisi iletişim

Telefon: 444  64 96

Web : www.nurollife.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com